3: Restaurant Hotel ” Huis ter Eerbeek ” www.fletcherhoteleerbeek.nl

Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt ons sprookjesachtige landgoed waarop een 14eeeuws landhuis, een koetshuis en een modern hotelgebouw zijn gevestigd. In al deze gebouwen bevinden zich kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

Door de ligging van het landgoed kunt u alle kanten op voor recreatie. Zo kunt u eindeloos dwalen over de Veluwezoom, cultuur proeven in het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo en winkelen in de nabijgelegen steden Apeldoorn, Arnhem of Zutphen.

Ook een wandeling over het landgoed, dat omringd is met prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers, mag niet ontbreken. Na een veelzijdige dag wordt u warm ontvangen in onze bar, bistro of uitstekend à la carte restaurant. Aan een persoonlijke benadering hechten wij veel waarde.

Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek.

4:  Fletcher Hotel ” Paleis Stadhouderlijkhof “ www.hotelstadhouderlijkhof.nl

In het centrum van Leeuwarden vindt u ons sfeervolle 4-sterren Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. De geschiedenis van het huidige Stadhouderlijk Hof gaat vele jaren terug en het pand heeft door de jaren heen vele bewoners gekend.

De stad Leeuwarden telt enkele bijzondere musea en heeft een rijk Nassauverleden, dit is goed terug te vinden in de historische binnenstad. Wandel eens langs het Princessehof of geniet van de rust en natuur in het stadspark de Prinsentuin. Maar de stad kent ook vele bijzondere en mooie winkels waar u lekker kunt winkelen. De Kleine Kerkstraat is in 2011 en 2013 uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Na een bezoekje aan de gezellige binnenstad of een fietstocht langs de mooie natuur rondom Leeuwarden kunt u genieten in ons restaurant Us Heit.